Meny
"helhetlig og helhjertet"

Hva om vi kunne gi mat, mennesker og miljø en ny sjanse?

Her kommer Matsentralen Sør inn i bildet.

Matsentralen Sør er en ideell organisasjon som omfordeler overskuddsmat fra matbransjen. De henter, lagrer og deler ut mat til veldedige organisasjoner i Agder – som gir maten videre til dem som trenger det aller mest.

Maten som Matsentralen Sør omfordeler tilsvarer hele 25 000 måltider hver måned, og hver uke deler samarbeidspartnerne deres ut rundt 1 000 matposer til vanskeligstilte.

I Aptum har vi et sterkt ønske om å ta ansvar gjennom å bidra aktivt til lokalsamfunnet som vi er en del av. Matsentralen Sør gjør en uvurderlig innsats som vi heier på og stiller oss bak. Derfor har vi valgt å støtte dem med det som vi er gode på – kommunikasjon, rådgiving og markedsmateriell.

Vi aptumister er veldig imponert over det dedikerte teamet som står bak Matsentralen Sør, og over alle leverandører og veldedige organisasjoner som jobber tett med dem. Jobben som gjøres er så utrolig viktig på mange plan!

Se gjerne videoen hvor daglig leder i Matsentralen Sør, Andreas Jølstad, forteller om arbeidet de gjør, eller les mer på nettsiden deres.