Meny
"helhetlig og helhjertet"

Nettbutikk for WALL-IT

Sammen med WALL-IT har Aptum redesignet og skreddersydd en ny nettbutikk med WordPress+WooCommerce. Målet med prosjektet har vært å forbedre eksisterende nettbutikk og gi økt fleksibilitet til en voksende merkevare.
Kunde: WALL-IT Type arbeid: Webutvikling
Kunde: WALL-IT Type arbeid: Webutvikling Årstall: 2019

Nettbutikk for WALL-IT

Sammen med WALL-IT har Aptum redesignet og skreddersydd en ny nettbutikk med WordPress+WooCommerce. Målet med prosjektet har vært å forbedre eksisterende nettbutikk og gi økt fleksibilitet til en voksende merkevare.

Webdesignet er minimalistisk og stramt med geometriske former og kvadrater. Enkel fargepalett som består av sort, hvitt og grønt. Inspirerende bilder viser frem WALL-IT sine produkter på en stilfull måte.

Enkel navigasjon og god brukeropplevelse

En gjennomtenkt struktur på nettsiden gjør at man, tross mange ulike sider totalt, kan holde seg til en navigasjon med 1 nivå.

Det er lagt arbeid i å få spesielt produktsidene brukervennlige, informative og konverterende både for de som er i interessefasen og de som er i kjøpsmodus. En tydelig Pinterest knapp gjør det enkelt for kunden å tagge hvert enkelt bilde til sine Pinteretstavler. Pinterest er et viktig digitalt utstillingsvindu for nettbutikker innen interiør.

Styleguide

Vi lager alltid en styleguide som en del av et webdesign. Styleguiden er her dessuten en utvidelse og tydeligere definisjon av visuell profil i digitale flater. De fleste merkevarer har logo, fargepalett og typografi – men hvordan dette skal anvendes i digitalt er sjelden definert. Nå Har WALL-IT en styleguide som de kan referere til når det trengs.

WooCommerce nettbutikk

Med en nettbutikk basert på WordPress og WooCommerce, kan man drive salget rett fra nettbutikken. Ingen grunn i verden til å ha en seperat blogg eller eksterne kampanjesider. Her er det bare ideene som setter grenser. Nettbutikken er som nevnt skreddersydd, og ikke basert på et ferdig WordPress tema. Klarna blir brukt som betalingsløsning.

Oppdag mulighetene og bli inspirert i den nye nettbutikken på wall-it.no. Her er det utrolig mange spennende trendy vegger i naturmaterialer!

Aptum har laget verdens beste hjemmeside for vegger i naturmaterialer. De har fått realisert ideer om til en ypperlig løsning vi er stolt av. Kan på det varmeste anbefalle de videre!  – Ingvar Hagen, Gründer/CEO i WALL-IT