Meny
"helhetlig og helhjertet"

Foto

Som et av få byråer i regionen har Aptum fulltids in-house fotograf med eget studio, samt flere andre interne fotoressurser å spille på. Dette gir oss fleksibiliteten som trengs for å utføre et bredt spekter av fotooppdrag på en profesjonell og effektiv måte.

Fagansvarlig fotograf, Jon-Petter Thorsen, har høy teknisk kompetanse og lang erfaring. Han tar blant annet portrettfoto, bedrifts-, arkitektur-, produkt-, reportasje- og kampanjefoto. Fotograferingen skjer på location eller i studio, med innleide modeller eller personer fra kundens egen virksomhet. Noen ganger ligger det et større teamarbeid bak bildene, der Thorsen visualiserer ideer utviklet i samarbeid med art director, designer og/eller tekstforfatter. Vår mann Thorsen har bak seg utstillinger og er publisert i tidsskrifter og i bokform.

Thorsen har også bakgrunn fra førpress-produksjon, og få kjenner alle stegene bak en vellykket grafisk produksjon så inngående som han. I tillegg til å ha full styring på de tekniske aspektene er Thorsen svært kresen når det gjelder fargestyring og samspill mellom bilder og flater– det være seg, papir, skjerm eller dekorflater.