Meny
"helhetlig og helhjertet"

Hva er Instagram Reels?

Med Instagram Reels er det blitt enklere å lage og dele korte, underholdene videoer på Instagram.

Funksjonen gjør det mulig å spille inn og redigere videoer på opptil 15 sekunder. Redigeringsfunksjonen gir deg blant annet muligheter til å legge på kreative effekter og filtre, legge til musikk, samt øke eller sakke ned avspillingshastigheten.

Om bruken av Instagram sin nye funksjon vil ta av og dermed kunne utfordre TikTok gjenstår å se. Her vil nok også politiske avgjørelser, og ikke minst en potensiell avtale i USA mellom Oracle og TikTok, spille en stor rolle.

I mellomtiden anbefaler vi at du sjekker ut funksjonen. Se om dette er noe du kan bruke for å skille bedriften ut i mengden, våge å være litt leken i sosiale medier og vise følgerne at dere følger med.

Det er enkelt å komme i gang. Du finner Instagram Reels når du åpner Instagram-appen og sveiper til venstre på startsiden for å komme til Stories. Da vil du se «Reels» som ett av tre alternativer i menyen nederst på siden.

På Instagram sin informasjonsside for bedrifter kan du lese mer om nyheten og de forskjellige redigeringsmulighetene som Instagram Reels tilbyr.