Lederskrifte i Aptum

Se flere artikler

Jørgen Hestås, partner og leder for selskapets digitalsatsning, overtar som byråleder i kommunikasjons- og digitalbyrået Aptum.

– Vi har visst en stund at nåværende byråleder, Camilla Nordahl Bang, har ønsket å bevege seg videre etter snart 20 år i bransjen og 10 år i Aptum. Selv om hun vil bli savnet, er vi likevel heldige som har en dyktig, intern arvtaker i Jørgen Hestås. Han kjenner selskapet godt, og er rett person til å overta denne sentrale rollen, uttaler styreleder Per Kristofer Wahlstedt.

Mandalitten Hestås har tidligere vært digitalsjef i Lindesnes AS og Farsunds Avis, samt digital rådgiver og partner Webcode. Sistnevnte selskap, et digitalbyrå med kontorer i Mandal, ble innlemmet i Aptum i 2018.

– Aptum jobber med et bredt spekter av attraktive kunder både i og utenfor landsdelen, og består av 34 dyktige fagpersoner innen design, kreativ kommunikasjon, digital markedsføring og webutvikling. Vi har de siste årene tatt en tydelig digital posisjon, og dette er en retning vi fremdeles vil satse på. Det er ingen tvil om at helhetlig, kreativ merkevarebygging, profesjonelle nettsider og digital markedsføring som knytter det hele sammen øker kundenes sjanser for å nå sine mål, sier Jørgen Hestås og legger til: – Jeg setter stor pris på at de to andre partnerne, Terje Lund og Per Kristofer Wahlstedt, ønsket meg inn i rollen som byråleder, og gleder meg til fortsettelsen sammen med den flotte gjengen i Aptum.

Se flere artikler