Meny
"helhetlig og helhjertet"

Kommunikasjon

 • Kommunikasjonsrådgivning

  I Aptum jobber vi tett med kunden for å sikre at markedsføringen er i tråd med ønsket posisjon og gjeldende strategier. I denne sammenheng står også merkearkitektur og konseptutvikling sentralt. Aptum har et nært samarbeid med Arne Bang, som spesialiserer seg på strategisk kommunikasjon, konseptutvikling og merkevarebygging.

  Les mer
 • Reklame- og konseptutvikling

  God reklame vekker oppmerksomhet, den er sann og den er relevant – og den er strategisk forankret i ønsket posisjon. God reklame treffer målgruppen og oppnår resultater. Aptum jobber strategisk og metodisk med utviklingen av reklamekonsepter for sine kunder. Når kreativitet og strategi spiller på lag, oppstår magi og konsepter som virker.

  Les mer
 • Identitetsdesign

  Identitetsdesign handler i stor grad om visuell merkevarebygging. Farger, former, typografi og symboler er ikke bare pynt, men forteller historier som påvirker mottakerens oppfatninger og holdninger. Identitetsdesign griper fatt i merkevarens personlighet og skal befordre den ønskede markedsposisjonen.

  Les mer
 • Retail

  Gjennom langvarig samarbeid med Color Line og avdelingen Kommersielt Om Bord har Aptum lært seg retail-faget til fingerspissene. Nærmere fire millioner passasjerer reiser hvert år med Color Line, og salgsvolumet ligger på fem milliarder kroner. Color Line er en svært resultatorientert kunde, som jevnlig måler resultatene av kampanjene vi leverer.

  Les mer
 • Magasin

  Magasinet er ikke dødt, ikke på papir en gang. Tvert i mot er kundemagasinet et utmerket verktøy for å styrke omdømme og merkevarekjennskap. Det er også velegnet som salgskanal, og kan kombinere interessant redaksjonelt innhold med katalogens fortinn. Magasinet har lenger levetid enn annonser og innhold på digitale flater, slik at leseren rekker å fordype seg i det du ønsker å formidle og selge.

  Les mer
 • Grafisk produksjon

  Grafisk produksjon er i grove trekk utarbeidelse av trykksaker, plakater, dekor, skilt og digitalt innhold. Som regel bygger grafisk produksjon på merkevarens eksisterende designprofil. Aptum har spisskompetanse på ferdigstilling av materiell til alle kanaler og flater, og stiller strenge krav til teknisk og innholdsmessig kvalitet.

  Les mer
 • Illustrasjon

  Den digitalisert verden er en stadig mer visuell verden. Illustrasjoner klargjør, levendegjør og skaper oppmerksomhet. Det gjelder ikke minst informasjonsdesign, eller infografikk, som Aptum har lang erfaring med. Aptum tilbyr illustrasjoner av høy kvalitet både til trykte og digitale flater. Vi har flere dyktige illustratører på huset og bruker også håndplukkede frilansere til spesielle oppdrag.

  Les mer
 • Navneutvikling

  Et godt virksomhets- eller produktnavn lyder godt, skiller seg ut og er lett å huske. Det må også kunne benyttes som domenenavn. Det må videre fungere godt visuelt og samsvare med virksomhetens egenart og ønskede posisjon. Navnet må ikke være i konflikt med navn i andre bransjer eller til konkurrenter. Aptum sikrer at de faglige kravene til et godt navn er oppfylt, at navnet er strategisk forankret, og at det fungerer i sitt aktuelle marked.

  Les mer
 • Foto

  Som et av få byråer i regionen har Aptum fulltids in-house fotograf med eget studio, samt flere andre interne fotoressurser å spille på. Dette gir oss fleksibiliteten som trengs for å utføre et bredt spekter av fotooppdrag på en profesjonell og effektiv måte. Fagansvarlig fotograf, Jon-Petter Thorsen er anerkjent som dyktig og kreativ fotograf langt utover byråkretser.

  Les mer
 • Film og animasjon

  Aptum leverer filmfortellinger som vekker følelser, engasjerer, informerer, overbeviser og forklarer. Noen ganger store produksjoner med stort team, andre ganger hiver vi oss rundt og løser oppgaven raskt og effektivt. Aptum produserer film og animasjon for tv, sosiale medier, content marketing / innholdsmarkedsføring, web, presentasjoner, arrangementer og lignende.

  Les mer
 • Digitalt

 • Digital Markedsføring

  Digital markedsføring er et fagområde som utvikler seg i en vanvittig hastighet. Utført riktig, er digital markedsføring svært kostnadseffektiv. Nøkkelen er styring av budskap til personer som faktisk er interessert i dine produkter og budskap. Aptum hjelper deg med å finne de riktige kanalene, utforme digital strategi og implementere effektive tiltak.

  Les mer
 • Søkemotoroptimalisering (SEO)

  Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om prosesser, metoder og strategier for økt synlighet i organiske søkeresultatet. Eller for si det enklere: Det gjelder å komme høyt oppe på søkeresultatet når noen søker etter tjenester og varer i din bransje. Aptums web-eksperter hjelper deg med synliggjøring av nettsider og nettbutikker.

  Les mer
 • Google annonsering

  Sannsynligvis er det noen der ute som søker etter dine produkter og tjenester akkurat nå! Finner de deg? SEM står for søkemotormarkedsføring, og innebærer kjøp av annonseplass på søkemotorer. Ønsker du å skape mer trafikk til din nettside, øke salg i nettbutikken eller vise frem din bedrift eller merkevare – da er SEM den korteste veien til målet.

  Les mer
 • Innholdsmarkedsføring

  God innholdsmarkedsføring, eller content marketing, handler om å utvikle og distribuere historier og stoff som oppleves nyttig, interessant og inspirerende. Innholdsmarkedsføringen skal engasjere og styrke relasjonen til kundene dine, og Aptum har bred erfaring med utvikling av blant annet artikler i journalistisk format til print og digitale kanaler, fagblogger og videoinnhold.

  Les mer
 • Analyse

  Få svar på hva som fungerer – og hva som ikke gjør det gjennom digital analyse. Riktig analyse og måling av effekt gjør deg i stand til å ta gode beslutninger og gir deg mer igjen for markedsføringskronene. Vi hjelper deg med oppsett av de viktigste verktøyene, og vi viser hvordan du skal tolke informasjonen du har tilgjengelig.

  Les mer
 • Sosiale medier

  Sosiale medier er mektige markedsføringskanaler. Avanserte verktøy lar deg nå ut til ønsket publikum på en meget presis måte. Effekten måler du underveis og i etterkant. I tillegg er annonsering i sosiale medier et svært rimelig alternativ til annen markedsføring. Du får mye igjen for pengene. Gjennom måling og analyse skaper Aptum lønnsom annonsering i sosiale medier.

  Les mer
 • Nettside

  En funksjonell og godt utformet nettside er avgjørende for profilering, omdømmebygging og kommunikasjon med markedet. I Aptum har vi lang fartstid fra design og bruk av digitale medier. Vi har spisskompetanse på integrasjon og avansert webutvikling, og vi koder alle nettsider fra bunnen av. Webutvikling handler ikke bare om nettsider og nettbutikker, men også om å skape verdier over tid.

  Les mer
 • Nyhetsbrev

  Nyhetsbrev er en effektiv måte å skape og opprettholde kunderelasjoner på. Nyhetsbrev kan gi økt salg, og styrker bevisstheten om din bedrift eller merkevare. Aptum lager nyhetsbrev som engasjerer og treffer din målgruppe.

  Les mer