Meny
"helhetlig og helhjertet"

Bli synlig på Google – kurs i søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering (SEO) er en utrolig viktig og lønnsom markedsaktivitet som dessverre er undervurdert og for lite brukt i Norge.

De fleste bransjer opplever økt konkurranse på internett, så det å jobbe aktivt med SEO er viktigere enn noen gang for å være synlig på nett.

Søkemotoroptimalisering handler om å bruke ulike metoder, teknikker og strategier for å synliggjøre en webside eller nettbutikk i det organiske (ikke-betalte) søkeresultatet.

Formålet med SEO-arbeid er at kundene skal finne dine produkter og tjenester når de gjør et relatert søk på Google. For hva er poenget med å ha en flott nettside dersom ingen finner deg?

Vi lærer deg hvordan din bedrift kan havne øverst på Google!

Aptums SEO-kurs gir deg en grunnleggende innføring i hvordan SEO fungerer, hvorfor det er viktig –  og ikke minst hva du selv kan gjøre for å øke synligheten på Google og drive trafikk inn til nettsiden. I tillegg lærer du hvordan du kan få oversikt over egen synlighet og finne ut hva folk faktisk søker etter i din bransje.

Hvem passer kurset for?

Dette SEO-kurset er nyttig for alle som har en nettside, nettbutikk eller blogg. Uansett om du er gründer som har startet noe helt nytt eller du driver en etablert bedrift, så vil du garantert lære ting som er både nyttig og verdiskapende for veien videre.

Kurset gir en grunnleggende og elementær innføring i søkemotoroptimalisering. Det kreves ingen forkunnskaper eller erfaringer.

Hva lærer du på kurset?

  • Hva SEO er og hvordan det fungerer
  • Hvordan søkemotorer som Google fungerer, og hvordan de leser og kategoriserer innhold
  • Forskjellen mellom betalt og organisk søk
  • Hvordan du kan overvåke egen synlighet
  • Hvordan optimalisere og utvikle innhold for å rangere for ønskede søkeord
  • Lokal SEO – Hvordan synliggjøre din bedrift i lokalområdet
  • Innføring i SEO verktøy du kan bruke selv
  • Innføring i teknisk SEO – tekniske grep du kan gjøre selv

Det blir selvsagt mulighet for å spørre om tips og råd relatert til din egen bedrift eller bransje.

Kursdatoer

Kommer. Foreløpig ingen oppsatte kurs, men vi setter opp kurs på etterspørsel.

Ønsker din bedrift en privat gjennomgang eller SEO workshop? Ta kontakt.

Pris

Kurset koster kr.3000,- per person.

Hva må du ta med deg på kurset?

Vi anbefaler at du tar med deg PC, men det er ikke et krav. Ta uansett gjerne med deg noe å notere på underveis i kurset.

Etter kurset

Etter endt kurs er vår målsetning at du skal vite hvordan SEO fungerer og hvorfor det er et viktig markedstiltak. Vi ønsker også at du har lært nok til å begynne å bruke SEO verktøy og gjøre SEO tiltak på din egen nettside.

Søkemotoroptimalisering