Meny
"helhetlig og helhjertet"

Dra til sjøs for et samarbeid!

Hvert år reiser fire millioner passasjerer til og fra Danmark, Sverige og Tyskland på Color Lines skip. I mer enn 10 år har Aptum hatt gleden av å jobbe sammen med rederiet for å skape minnerike opplevelser for reiselystne gjester.
Kunde: Color Line Type arbeid: Design Tilknyttede aptumister: Grafisk designere, Tekstforfatter, Illustratør/animatør, Kundeansvarlig
Kunde: Color Line Type arbeid: Design Årstall: 2022 Tilknyttede aptumister: Grafisk designere, Tekstforfatter, Illustratør/animatør, Kundeansvarlig

Dra til sjøs for et samarbeid!

Hvert år reiser fire millioner passasjerer til og fra Danmark, Sverige og Tyskland på Color Lines skip. I mer enn 10 år har Aptum hatt gleden av å jobbe sammen med rederiet for å skape minnerike opplevelser for reiselystne gjester.

Aptums primæroppgave er å bistå med grafikk, video og konseptutvikling til skipenes butikker, restauranter og fasiliteter på alle skip i Color Lines rederi.

Å få jobbe med en slik kunde utfordrer oss i en rekke fag, og vi har dedikert et team som jobber med Color Line daglig. Vi produserer og leverer alt materiell som brukes om bord – fra trykte magasiner, plakater og menyer til et mangfold av digitalt innhold.

TaxfreeTrend-magasin

Magasin

Color Line gir ut et kundemagasin – TAXFREE/TREND – 6 ganger i året, hvor sesongen er med på å bestemme størrelse og opplag. Sommer- og juleutgaven er på rundt 140 sider, og har et opplag på 100 000 fordelt på tre versjoner (en for hver linje ut av Norge).

I magasinene er det vår tekstforfatter som skriver artiklene på oppdrag fra Color Line.

I tillegg til TAXFREE/TREND-magasinene utarbeides det drink- og matoppskriftshefter som støtter opp om salget til skipenes butikker. TAXFREE-prislisten og Color Wine gir full oversikt over priser.

Magasin_eksempler

Butikkmateriell

Color Line har en rekke butikkonsepter om bord, som alle trenger materiell for å fremheve priser, tilbud og kampanjer.

Kampanjemateriell utarbeides for hver TAXFREE/TREND-utgivelse.

Alt av hylleforkanter, magnetprint, duratrans, plakater, folie og lignende settes opp av oss, og trykkes av eksterne trykkerier før de blir sendt til hvert enkelt skip og montert.

 

Restaurantmateriell

For mange handler en reise med Color Line om mer enn bare transport og tollfri handel. Alle skip har restaurant- og barkonsepter som strekker seg fra innholdsrike buffeter til kulinariske à la carte-restauranter.

Aptum står for utforming av alle Color Lines menyer, flyere, infoplakater og trykksaker til alle skipenes restaurant- og barkonsepter.

Restaurantmateriell

Konsepter

Fornyelse er viktig, også for Color Line, og vi har utarbeidet flere konsepter til alle skip.

Da Color Hybrid ble sjøsatt i 2018 sto Aptum for det meste av utsmykkingen i skipets restauranter, barer og fasiliteter.

Under ser du noen eksempler på konsepter i bruk på Color Fantasy (Oslo–Kiel) og Color Hybrid (Sandefjord–Strømstad).

Konsepter

Informasjonsmateriell

Mange reisende betyr at informasjon og oversikt må være enkel og forståelig, men samtidig presis og nøyaktig. Skilting og infoplakater om bord lages av oss.

Under koronapandemien sto vi for skilting og materiell til hele Color Lines operasjon, både om bord på skipene og i Color Lines terminal- og kontorlokaler på land.

Aptum ble trukket frem som en av konsernets viktigste bidragsytere i arbeidet med å håndtere stadig endrede smittevernråd og -regler, og på den måten skape trygge omgivelser for deres ansatte og reisende.

I 2022 oppnådde Color Line en topp 10 plassering på Norsk Kundebarometers måling av kundetilfredshet.

Covid-19-materiell