Vi er Sørlandets ledende merkevarebyrå. Er du vår nye kundeansvarlig?

Se flere artikler

Bli en del av vårt team

Aptum har, etter vår mening, Sørlandets beste fagfolk innenfor sine respektive fag. Vi leverer blant annet nettsider, nettapplikasjoner og e-handelsløsninger til kunder i ulike bransjer, og har spisskompetanse innen kreativ merkevarebygging, strategisk design, retail, digital markedsføring og webutvikling. Det er stor etterspørsel etter våre tjenester, og vi ønsker nå å styrke laget med en kundeansvarlig. Er det deg?

Som kundeansvarlig hos oss personifiserer du på mange måter fagmiljøet og verdiene våre. Du er ofte kundens første møte med byrået, og den som skal forvalte og utvikle kunderelasjonene over tid. Du vil styre ressurser internt og eksternt, som betyr å samarbeide med de riktige fagpersonene på ulike oppdrag slik at kundene får tilgang på det beste vi har.

Da du som oftest vil forholde deg til beslutningstakere, må du ha nok erfaring og faglig tyngde til å skape trygghet og få gjennomslagskraft. Kundene har ulike behov, oppgavene er varierte og dagene hektiske.

Videre arbeidsoppgaver:

  • Innsalg og byråpresentasjoner
  • Budsjettoppfølging og fakturering
  • Representere Aptum i ulike nettverk og forum

Den rette kandidaten har gode kommunikasjonsevner og forståelse for våre byråtjenester. Du brenner for faget, ser løsninger fremfor utfordringer og er en humørfylt lagspiller som bidrar positivt til vårt team. Erfaring fra webløsninger, e-handel og digital markedsføring ses på som et pluss.

Videre har du:

  • Relevant formell utdannelse
  • Interesse av å sette deg inn i kundens utfordringer og behov
  • Erfaring fra et kommunikasjonsbyrå, digitalbyrå eller markedsavdeling

Hos oss får du jobbe med flotte aptumister i et kompetent og sterkt faglig miljø, hvor det er handlingsrom og fleksibilitet. Du får muligheten til å dyrke din kompetanse videre i et av Sørlandets mest komplette kommunikasjons- og digitalbyråer.

Videre får du:

  • Varierte arbeidsoppgaver
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Sentrale kontorlokaler i Kristiansand og Mandal

Synes du stillingen virker interessant, kjenner deg igjen i erfaringen og interessen vi etterspør – og ønsker å vite mer om oss i Aptum og denne muligheten? Registrer deg som søker via annonsen på FINN.no. På grunn av GDPR kan vi ikke motta CV/søknad på e-post. Vi ser frem til å høre fra deg.

Se flere artikler