UX-designer

Frist

12.08.2024

Ansettelsesform

Fast

Vi er Sørlandets ledende kreative kommunikasjonsmiljø. Er du vår nye
UX-designer?

Hei, vi er Aptum! 
Aptum har, etter vår mening, Sørlandets beste fagfolk innen sine respektive fagområder. Vi leverer blant annet nettsider og e-handelsløsninger til kunder i ulike bransjer, og har spisskompetanse innen kommunikasjon og kreativ merkevarebygging, strategisk design, retail og digital markedsføring for å nevne noe. Våre ambisjoner er store, og nå styrker vi teamet med en UX-designer som har en brennende interesse for gode brukerorienterte digitale løsninger.

Som UX-designer vil du ha ansvar for designprosesser fra start til mål, fra innsiktsfase og prototyping til testing og implementering. Dette krever en kombinasjon av kreativitet og formsans, analytiske ferdigheter og teknisk kompetanse for å skape en helhetlig brukeropplevelse som møter brukernes behov på best mulig måte. Du vil også ha fokus på inkluderende design, universell utforming, og bruk av AI i designprosessen.
Videre vil du jobbe med: 

 • Forbedring av kundereiser
 • Ide og konseptutvikling
 • Sette opp wireframes, prototyper og designskisser i tråd med visuell profil

Den rette kandidaten får energi av å jobbe i team og trives med å ha tett dialog med både kunder og kolleger. Du fasiliterer gjerne workshops og har egenskapene som trengs for å være et bindeledd mellom flere ulike fagområder, slik at løsningene vi leverer er gjennomtenkte og helhetlige. I tillegg til å ha erfaring med designsprint, prototyping, brukertesting og optimalisering, har du stor arbeidskapasitet, tar initiativ og gjennomfører.
Videre har du: 

 • Høyere relevant utdanning eller tilsvarende arbeidserfaring, med minimum 2 års erfaring fra byrå
 • Kompetanse i designverktøy og gode kunnskaper i Figma og Adobe-pakken
 • Erfaring med analyseverktøy som GA4, Hotjar og liknende 

Hos oss får du jobbe med flotte aptumister i et kompetent og sterkt faglig miljø, hvor det er handlingsrom og fleksibilitet. Du får muligheten til å videreutvikle og dele din kompetanse videre i et av Sørlandets mest komplette kommunikasjonsbyråer. Samtidig legger vi vekt på at arbeidsmiljøet skal være inspirerende og gøy på veien mot våre felles mål.
Videre får du: 

 • Varierte arbeidsoppgaver 
 • Konkurransedyktige betingelser 
 • Sentrale kontorlokaler i Kristiansand og Mandal 

Om arbeidsgiveren: 
Aptum består av et tredvetalls dedikerte fagfolk. Vi er et fullservicebyrå med utfyllende kompetanse på områdene reklame- og konseptutvikling, strategisk design, merkevarebygging, kommunikasjonsrådgivning, webutvikling og digital markedsføring.

I sum har vi en størrelse og spisset kompetanse som få andre i landsdelen kan matche.
Vi er store nok til å påta oss store oppdrag, men er samtidig et miljø som er oversiktlig nok til å være en smidig partner. Sammen skaper vi kreative og selgende løsninger basert på høy faglig integritet og stor innsikt i den enkelte kundes produkt eller tjeneste. De fleste aptumistene befinner seg i Kristiansand, men vi har også medarbeidere med base i Mandal, Tvedestrand, Piemonte og Toscana. Siden 1974.

 • Nettverk: Facebook
 • Sektor: Privat
 • Sted: Gyldenløves gate 4, 4611 Kristiansand S
 • Bransje: Internettbaserte tjenester, IT, Markedsføring og annonsering
 • Stillingsfunksjon: Design / Interaksjonsdesign, Design / Web, IT utvikling / Front-end

Nøkkelord

UX designer, GA4, Figma, Adobe Creative Cloud, Hotjar

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson:
Rolf Michaelsen i Qualified Professionals

Telefon: 97 53 57 54